Skip Navigation Links2010

Activities 2010

  • November 12, 2010

    Students of Department of Industrial Design participated in the Product Design workshop in Beypazarı- Turkey


    Students in Department of Industrial Design in Eastern Mediterranean University participated in the first national Industrial Design Departments' Product Design workshop organized by Gazi University in Beypazarı, Turkey. Students from Departments of Industrial Design Departments in Eastern Mediterranean University, Middle East Technical University, Istanbul Technical University, Gazi University, Anadolu University, Işık University and Doğuş University participated in this one week workshop.  This workshop was also supported by the Municipality of Beypazarı.

    Students in 6 groups developed designs aimed to promote cultural and traditional values of Beypazarı. These products were presented to public on 8th of October. Some of these projects are planned to be realized in future.

     

    ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI ÖĞRENCİLERİ BEYPAZARINDA GEREÇEKLEŞEN ÜRÜN ÇALIŞTAYINA KATILDILAR

    Doğu Akdeniz Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri Gazi Üniversitesi tarafından organize edilen ve Beypazarı'nda gerçekleştirilen 1. Ulusal Tasarım Bölümleri Ürün Çalıştayı'na katıldılar. Bir hafta süreyle devam eden çalıştaya; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Işık Üniversitesi, ve Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümlerinden gelen öğrenciler ile öğretim elemanları katıldı. Bu çalışma Beypazarı Belediyesi tarafından da desteklendi.

    Öğrenciler oluşturdukları altı ayrı grup ile Beypazarı'nın kültürel ve geleneksel değerlerini ortaya çıkaran ürünler tasarladı.  Tasarlanan ürünler 8 Ekim Cuma günü Beypazarı Halk Evi'nde jüri üyelerine tanıtıldı. Beypazarı'nı ülke içi ve dışında tanıtmayı amaçlayan bu tasarımların, üzerlerinde gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra hayata geçirilmesi amaçlanıyor.


EMU Websites