DAÜ İç Mimarlık Bölümü Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi

Yayınlanma Tarihi: 13 Ocak 2016, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü 2014 – 2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde akademik başarı gösteren toplam 54 öğrencisini şeref ve yüksek şeref sertifikası ile ödüllendirdi.

DAÜ İç Mimarlık Bölümü’nde gerçekleşen sertifika töreninde 31 şeref ve 23 yüksek şeref öğrencisine sertifikaları takdim edildi. Söz konusu sertifika töreninde konuşan DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Hoşkara sertifika almaya hak kazanan tüm öğrencilerini tebrik ettiğini belirterek başarılarının devamını diledi. Açılış konuşmasının ardından öğrencilere sertifikaları Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hoşkara, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı, İç Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nil Paşaoğluları Şahin ile fakülte ve bölüm öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.